De beste kwaliteit voor een zeer scherpe prijs

Dat mag u van ons verwachten

Voor u als tandarts - verwerker van onze producten - is onze kwaliteit uw kwaliteit. Communicatie is daarin essentieel. Intensief contact is daarom bij ons een onmisbaar onderdeel van onze bedrijfsvoering. Samen met u werken wij aan het beste resultaat voor uw klanten.

Door ons afgeleverde producten voldoen aan een zeer hoge kwaliteitsstandaard. In ons productieproces ondergaan uw werkstukken doorlopend kwaliteitscontroles. Dat begint al direct bij binnenkomst van uw opdracht. Wij treden waar nodig meteen met u in contact om materiaalkeuzes, esthetic, planning etc te bepalen. Kleurbepalingen of passing kan altijd in overleg met u en uw klant bij ons op het labortorium plaatsvinden. Ook komen wij daarvoor graag bij u op de praktijk. 

Ook tijdens het verder verloop van het productieproces worden kwaliteitscontroles uitgevoerd en voor de plaatsing volgt een eindcontrole waarbij aflevering plaatsvind zodra het product volledig aan alle kwaliteitseisen voldoet.

Productie in de tandtechniek blijft mensenwerk en maatwerk. Daarin kunnen altijd factoren optreden die er toe leiden dat een eindproduct bijstelling behoeft omdat het niet voldoet aan uw wensen of aan de wensen van uw klant. Statistisch aantoonbaar komt dit bij ons echter slechts in 0,5% van onze producten voor. Kortom, met onze verzorgende kijk op tandtechniek zijn uw opdrachten bij ons in vertrouwde handen. 

En niet te vergeten: door onze hoge automatiseringsgraad zijn onze prijzen aantoonbaar zeer concurrerend. Neem contact met ons op en laat u informeren.

http://www.mijnmond.info/tandtechniekmiddennederland

Dienstbaar voor geheel midden Nederland

Halen en brengen op de dag dat u dat wenst

Tandtechniek Midden Nederland bedient met haar verzorgende kijk op tandtechniek geheel midden Nederland. Door middel van onze eigen chauffeurs of koeriers bedienen wij dagelijks onze klanten met haal- en brengservice. Ook individuele afspraken bij spoedproducties behoren tot de mogelijkheden. U wordt daarin geheel door ons ontzorgd.

http://www.ttmn.nl/home

Behandelruimte

Voor servicegerichte dienstverlening met een verzorgende kijk op tandtechniek

Voor een optimale service beschikt TTMN over een eigen behandelruimte. Hier kunnen klanten optimaal bediend worden tijdens het passen van producten, bij kleurbepaling, reparaties of andere zaken. In overleg kunnen ook  tandartsen van de behandelruimte gebruik maken.

http://www.ttmn.nl/home
Tandtechniek Midden Nederland

Bel ons op: 0342 – 74 52 38