Ervaringen van klanten

Henk van der Waal, Amerfoort

Op zaterdagmorgen brak mijn partiële frameprothese geheel aan stukken, ongeveer in 6 delen. Mijn tandarts voorspelde dat er waarschijnlijk een geheel nieuwe prothese zou moeten worden gemaakt, waar een doorlooptijd van minimaal 2 weken mee gepaard zou gaan.

Na spoedberaad kon ik nog dezelfde zaterdagmiddag om half 2 bij Gert Krijgsman op het tandtechnisch laboratorium terecht.

Op uitermate vakkundige wijze heeft Gert mijn gehele partiële prothese gerestaureerd en uitgebreid, zodat ik op zaterdagmiddag om half 5 met een uitermate tevreden gevoel weer buiten stond.

Zo kon ik op maandag met een gerust hart naar het congres dat gepland was. En als klap op de vuurpijl: daarna geen enkel drukplekje gehad. Gewoon in één keer 100% goed.

U mag mij bellen op 06 - 53 36 42 30 en dan doe ik u graag verslag van mijn uitermate plezierige ervaringen met Tandtechniek Midden Nederland. Zij hebben met recht "een verzorgende kijk op tandtechniek".

Iedere tandarts die geen gebruik maakt van de diensten van dit laboratorium, doet zichzelf en zijn of haar patiënten tekort.

 

Amersfoort, Henk van der Waal

April 2014.

Tandtechniek Midden Nederland

Bel ons op: 0342 – 74 52 38